Noordwijk – Door middel van een ingezonden brief met foto’s laat Noordwijker Paul van Hattem een tegengeluid horen over Noordwijk als heilzaam kuuroord. Hij zegt dat de gemeente in 25 jaar niets voor het Jan Kroonsplein en de bewoners daar heeft gedaan. Het tegendeel zelfs, want het woongenot wordt aangetast door herriemakende waterpompen, vuilnisophalers en bladblazers die langs komen. Verder staan er ondanks het parkeerverwijssysteem regelmatig auto’s op een plekje te wachten. Op het plein zijn vijf vuilcontainers naast de bestaande containers geplaatst. De open plek van de passage van Admiraal is aan de Hoofdstraat-kant met een nette schutting uit het zicht, aan de kant van het Jan Kroonsplein niet. En de klokken van de voormalige kapel in de Hoofdstraat worden op zondagochtend 20 minuten geluid. De ondertekening van de brief: een moedeloze inwoner van heilzaam kuuroord Noordwijk.

2 REACTIES

  1. Oh ja en je kan, (na een telefoontje) in de gemeente Noordwijk bijna overal zonder CTB binnen lunchen en dineren. Straks niet huilen als de boel weer op slot gaat.

  2. Ik heb al meer aangegeven ze hebben niks op met de echte bewoners van Noordwijk alleen maar mannen in dure pakken .Als ze uit de zuid bellen staat er morgen een wedhouder .Maar Jan met de pet wordt niet gezien .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in