Noordwijkerhout – Er zijn financiële tegenvallers voor de realisatie van de multifunctionele hal, die als vervanging van De Schelft moet dienen.

Toch passen deze tegenvallers nog nét binnen het budget. Burgemeester Wendy Verkleij laat in een mededeling aan de gemeenteraadsleden weten, wat er aan de hand is. De culturele verenigingen hebben laten weten, dat er extra geld moet worden uitgegeven voor benodigdheden voor toneelopvoeringen, zoals lampen, geluid en ophangsystemen.

Het totale krediet dat de gemeente Noordwijk nodig heeft, wordt hierdoor 1.993.240 euro. Dat leidt tot een jaarlijkse last van 439.581 euro en daarmee blijft het benodigde jaarlijkse budget nog net onder de 440.000 euro, waar de gemeenteraad toestemming voor heeft gegeven.

3 REACTIES

  1. Tegenvallers? Vooruit te berekenen kosten.
    Weet je wat tegenvalt? Dat gesoebat over de Schelft. Tijdelijke locaties en wat diens meer zij.
    Het is een cultureel centrum, dat mag geld kosten. Dat daar geld bij moet, zijn we gewend. Dat is normaal. Daarvoor is het een gemeenschapshuis.
    Niet zeuren, gewoon betalen.
    Waar zijn die goede Noordwijkerhoutse tijden gebleven 🙁

  2. Lekker Eric, als er geen fusie op handen was had de oude raad van Noordwijkerhout nooit een nieuwe Schelft kunnen bouwen en al helemaal geen Zwembad! Nooit er reserves voor opgebouwd. Waar haal je de eurootjes dan vandaan? Idee zullen we betaald parkeren in gaan voeren in Noordwijkerhout?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in