Sassenheim – Hoofdklasser SteDoCo heeft de tweede plaats in de Hoofdklasse A overgenomen van Ter Leede. In een onderling duel wist de club uit Sassenheim geen potten te breken. Het werd 3-1.

SteDoCo deed uitstekende zaken in de jacht op koploper VV Noordwijk. Tegen het technisch vaardige Ter Leede prikte Van Dam er in de zevende minuut, na een dieptepass, de 1-0 in. De vreugde was van korte duur. Een minuut later ging keeper Mark Smith niet geheel vrijuit toen hij de ogenschijnlijk ongevaarlijke Joey van den Berg net voor de achterlijn haakte. Met de elf meter wist Oussama Siali wel  raak; 1-1.

De ploeg uit de Bollenstreek nam daarna het heft in handen, al leverde het geen grote kansen op. Tegen de verhouding in bepaalde Jordey van Dam de ruststand op 2-1. In de tweede helft was SteDeCo weer de bovenliggende partij en terecht kwam de thuisploeg op 3-1. Gino Boers leverde een puike voorzet af op het hoofd van de wel erg vrijstaande Van Dam, die de marge verruimde en de zege veilig stelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in