Bron: Twitter @NEC_QAC

Sassenheim – Ter Leede heeft in de uitwedstrijd tegen VVOG een 0-2 voorsprong weggegeven in de derde divisie. In Harderwijk stond de stand na 90 minuten spelen op 3-2.

Ter Leede kwam sterk uit de startblokken. Van een aardig afstandje schoot Nino Roffelsen in het doel van VVOG en stond het na 5 minuten al op 0-1. De bal ging telkens van de ene helft naar de andere, totdat een overtreding werd gemaakt door VVOG in de 39ste minuut. Doormiddel van een strafschop zorgde Tomas Arroyo ervoor dat het 0-2 stond aan het einde van de eerste helft.

In de tweede helft is het VVOG die goed op gang kwam. De Harderwijkers kregen veel kansen en wist de eerste in de 59ste minuut te benutten. Job Hoogedoorn maakte de eerste en kort daarna viel de tweede door een kopbal van Jeremy de Graaf. Met gelijkspel namen de teams geen genoegen en was het tot de 90ste minuut spannend. Dan is het Jeffrey Snijders van VVOG die op het laatste moment nog de 3-2 wist te maken en Ter Leede met lege handen naar huis stuurde na een goede eerste helft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in