Ter Leede speelt doelpuntloze wedstrijd tegen DOVO

Sassenheim – In de Roodemolen speelde Ter Leede zaterdag gelijk tegen VV DOVO. In deze derde divisie wedstrijd werd er door beide teams niet gescoord en eindigde de wedstrijd zo in 0-0.

De wedstrijd begon met een paar kansen voor DOVO, maar waren niet gevaarlijk genoeg om een impact te maken op de score. Shaquille Prijor, de aanvaller die dit jaar de overstap maakte van Ter Leede naar DOVO, had een grote kans om te scoren tegen zijn oude ploeg, maar schoot naast. Ook de Sassenheimers kwamen af en toe in de buurt van het doel, maar net niet genoeg voor een openingstreffer. Zonder een enkele bal in het net, floot de scheidsrechter de eerste helft af.

In de tweede helft zagen toeschouwers nog minder kansen. Ter Leede kreeg twee pogingen om een voorsprong te nemen, maar tevergeefs. Ook DOVO had een gebrek aan kansen. Na 90 minuten spelen stond de stand nog steeds op 0-0 en kwam de wedstrijd daarmee ten einde. Waarschijnlijk vroegen sommigen zich af waarom ze in de kou op het veld of de tribune stonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in