Sassenheim – In de derde divisie moest Ter Leede op zaterdag spelen tegen BVV Barendrecht. Op bezoek speelden de Sassenheimers gelijk met 0-0 in een langdradige wedstrijd tegen de thuisploeg.

In sportpark De Bongerd trapte Ter Leede af tegen de Barendrechters. Met een achterstand van maar vijf competitiepunten op de koploper, had Barendrecht iets meer te verliezen dan Ter Leede die elf punten van de kop verwijderd was. Op een spannende wedstrijd leek het in de eerste helft niet. Beide ploegen wisten geen kansen te creëren en na 45 minuten spelen stond het nog 0-0.

De evenwichtigheid zette zich voort in de tweede helft van de wedstrijd. Toch ontstonden er langzaam enkele kansen voor beide teams. Ter Leede kwam bijna op voorsprong in de 66ste minuut, maar de keeper van Barendrecht reageerde snel. Op het laatste moment leek de thuisploeg met de winst ervandoor te gaan, maar het schot ging voorlangs het doel. De scheids floot en met een eindstand van 0-0 waren er geen winnaars in Barendrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in