Ter Leede verliest na eindsprint tegen FC Rijnvogels

Sassenheim – In de derde divisie heeft Ter Leede verloren in de wedstrijd tegen FC Rijnvogels. Met een eindsprint wisten de Sassenheimers net niet te winnen en stond de eindstand op 3-4. Voor de wedstrijd begon werd er een minuut stilte gehouden voor overleden Daaf Holswilder van Ter Leede.

Al na twee minuten stond het 0-1 door een vroege openingstreffer van Rijnvogel Roy van Leeuwen. Ter Leede was snel met een antwoord door Rowdy van der Putten in de achtste minuut. Sieb Rutgers bracht de Rijnvogels weer op voorsprong in de 25ste minuut en verlengde deze weer in de 45ste minuut. In de rust stond het daarom 1-3.

De tweede helft begon met het vierde doelpunt voor FC Rijnvogels van Edin Bibuljica. Ter Leede moest flink de achtervolging inzetten om tenminste één punt te pakken. In de 69ste minuut begon deze achtervolging, Van der Putten maakte zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. In de 76ste minuut benutte Tomas Arroyo een strafschop na een overtreding van Rijnvogels op Marc de Kruijs. Ter Leede kreeg vijftien minuten de tijd om de stand gelijk te trekken, maar tevergeefs. De scheids floot af en het stond nog steeds 3-4 in de Roodemolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in