Sassenheim – Zaterdag  24 maart bleef het tot het laatste fluitsignaal spannend. Winst was voor beide teams mogelijk, qua spel was een gelijkspel terecht, maar Ter Leede sleepte een 4-3 winst binnen. AFC bood Ter Leede zeer goed weerstand. Joey van de Berg bracht de thuisploeg echter op  voorsprong. Helstone maakte met een zeer fraaie treffer de gelijkmaker.

Twee minuten na de hervatting schoot AFC gelijk raak en vijf minuten later leek Helstone op weg naar de 1-3, maar hij raakte hij de bal niet goed. In de tegenstoot kwam Ter Leede direct op 2-2 . AFC was het daarna even kwijt, maar herpakte zich na de 3-2 van Van de Berg. De verdiende gelijkmaker maakte Dokkum, die de bal in één keer op zijn slof nam en de 3-3 liet aantekenen. Een klein halfuur voor tijd kwam Ter Leede opnieuw op voorsprong dankzij een benutte strafschop van Jeffrey Bok.

AFC zette fors druk op het doel van de thuisploeg. Zo ging een goede kans voor Malmberg  net naast. Ter Leede bleef overeind en stuurde de Amsterdammers met lege handen naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in