Sassenheim – Ter Leede heeft voor de derde wedstrijd op rij weten te winnen in de Derde Divisie. Door een doelpunt in blessuretijd namen de Sassenheimers de drie punten uit Zeeland mee naar huis.

Ter Leede, wat dramatisch startte aan de competitie, had de afgelopen twee wedstrijden verrassend weten te winnen. Deze reeks wilden de rood-gelen natuurlijk doorzetten, maar de wedstrijd begon gelijkwaardig, met kleine kansen voor beiden. Dit zette zich voort tot aan de rust, waardoor de ploegen met de brilstand aan de thee gingen.

Na rust begon het spektakel. Luc de Kruijs opende in de 49e minuut de score voor Ter Leede. Vervolgens drong Hoek aan, maar waren het de Sassenheimers die via Marc de Kruijs de grootste kans kregen.

Lang leek de wedstrijd af te stevenen op 0-1, totdat in de 84e minuut Delannoy de 1-1 geplaatst scoorde. Tot overmaat van ramp voor Ter Leede kreeg de thuisploeg zes minuten later ook nog een strafschop. Het feest leek compleet te zijn voor de ploeg uit Zeeland, maar werd verpest door Daan Prins. De keeper van Ter Leede stopte de strafschop van Jabar Zada.

Het feest wat niet doorging voor Hoek, kwam er voor Ter Leede. Marc de Kruijs scoorde in de 93e minuut de 1-2. De ploeg uit Sassenheim klimt nu naar de 15e plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in