Foto: Twitter Huis ter Duin

Bollenstreek – In verschillende steden in Europa zijn er afgelopen dagen acties geweest als een reactie tegen nieuwe anti-homowetgeving in Hongarije. Deze wet verbiedt het ‘promoten’ van homoseksualiteit en geslachtsverandering onder jongeren. De Bollenstreek spreekt zich vandaag ook uit tegen discriminatie en uitsluiting. Burgemeester Carla Breuer stelt dat Teylingen diversiteit, openheid en tolerantie omarmt en de regenboogvlag laat wapperen. Zij verwijst ook naar de reacties in de voetbalwereld om tijdens het EK van je te laten horen over de kwestie. Bij de gemeenten Noordwijk en Hillegom gaat ook de vlag in top.

Huis ter Duin in Noordwijk laat op de gevel door middel van licht de regenboogvlag op het hotel als statement voor diversiteit zien. In een bericht van Huis ter Duin met de titel: ‘Love is Love’ schaart het hotel zich ook achter de acties tegen Hongarije.

6 REACTIES

  1. Leuk allemaal, maar ik werd recent nog hard uitgelachen door politie om mijn afasie (taalstoornis door hersenletsel) toen ik moeizaam verklaarde waarom ik op middenberm N444 liep, omdat looppad bij bushalte ontbrak. Die vlagvlag (afasie) hangt bij halfstok.

  2. Ik heb niks tegen mensen met een andere geaardheid maar zo n optocht in Amsterdam hoeft voor mij niet als ik zo door het dorp loopt halen ze mij van de weg af .

  3. Het is een verborgen WOKE-agenda met hele andere doelen. Je mag tegenwoordig niet eens meer man zijn, dan ben je meteen een hooligan.

  4. De nieuwe wet in Hongarije is geen anti homowet maar een wet om kinderen te beschermen tegen pedofelie. In overeenstemming met de Europese grondwet. De pro- pedoactivisten hebben de gehele homo en transgenderlobby overgenomen, vraag het maar eens op de gemiddelde D66 GL of VVD man /vrouw af of ze tegen pedofelie zijn.. je zult schrikken en beseffen dat kinderen zeker niet veilig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in