Teylingen investeert niet in “provinciaal” fietspad

Sassenheim/Voorhout – Burgemeester en wethouders van Teylingen zijn door de provincie Zuid-Holland nog niet benaderd over een hernieuwde poging een fietspad naar station Sassenheim aan te leggen door de Roodemolenpolder.

B&W antwoorden hiermee op vragen van raadslid Dion Piket. Deze wees erop dat van het beoogde fietspad na jarenlange discussie in 2018 was afgezien. Het project werd te duur en de grondverwerving lukte niet. Piket vreest een herhaling van zetten nu een bijna identiek fietspadplan een provinciale prijsvraag heeft gewonnen. Mocht de provincie zich binnenkort melden, dan schetsen B&W de historie, zo melden zij.

Alleen als de provincie alle kosten op zich wil nemen zullen B&W de eventuele vraag om deelname aan het fietspadplan voorleggen aan de gemeenteraad.

1 REACTIE

  1. In het kader van een nog gezonder Teylingen zou ik liever zien dat er ingezet gaat worden op meer diversiteit in het reeds bestaande wandelnetwerk.

    Dit middels meer boerenpaadjes en leuke autoluwe wandel maar ook fietsverbindingen tussen Warmond, Sassenheim en Voorhout, met op kenmerkende plekken een rustplaats met prullenbak en een indien van toepassing een informatie bord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in