Teylingen/Sassenheim – De gemeente Teylingen gaat weer weesfietsen verloten. Het gaat om 77 fietsen die in mei in Sassenheim zijn verwijderd en waarvan zich geen eigenaren hebben gemeld. Op maandag 2 september worden ze verloot onder niet-commerciële organisaties binnen Teylingen.

Tijdens de weesfietsenactie kregen alle fietsen een groen label, zodat de boa’s konden zien welke fietsen langer dan 28 dagen op dezelfde plaats stonden. Na deze periode kregen alle overgebleven fietsen met een groen label een rood label en het verzoek ze te verwijderen. Dit leverde uiteindelijk de 77 weesfietsen op.

De gemeente heeft een selectie gemaakt van fietsen die in redelijk goede staat zijn. Deze worden verdeeld over het aantal deelnemende organisaties. De verloting bepaalt de volgorde van de keuze. Eventuele fietsen die na verloting nog overblijven worden vernietigd.

1 REACTIE

  1. Ik ben nu voor de 2e keer mijn fiets kwijtgeraakt op station Sassenheim. Mijn vraag: worden er eerdaags weer eens wessfietsen verloot/verdeeld?
    Ik kan mij nu geen dure fiets verorloven en ik zou dus enorn geholpen zijn met een weesfiets..

    Hoprlijk kijn u me zeggen wannneer dat weer is; met vriendelijkg groet,

    sassenheim. 0643081811

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in