Teylingen – Stichting Theater Teylingen heeft dit jaar de Teylinger Trofee voor meest inspirerende vrijwilligersactiviteit gewonnen. Woensdagavond reikte wethouder Reny Wietsma bij Cheers! In Voorhout de vrijwilligersprijzen uit.

Voor Theater Teylingen is theater meer dan zingen, dansen en acteren alleen. De stichting vindt persoonlijke vorming, samenwerken en krachtig in het leven staan ook heel belangrijk. Het Theater wordt gerund door vrijwilligers, waarbij er plek is voor iedereen. Er is aandacht voor ouderen, Oekraïense vluchtelingen en andere mensen die op zoek zijn naar zinvolle dagbesteding, verbinding en aansluiting. Alles aan de voorstellingen is door vrijwilligers met vakmanschap en een groot gevoel voor kwaliteit gemaakt, van kostuums tot decor. Het Theater Teylingen (voorheen Theaterschool Teylingen) kreeg naast de Teylinger Trofee een cheque van € 1.250,-.

Op de tweede plaats eindigde Speeltuinvereniging Bijdorp uit Sassenheim. Zij kregen een cheque van € 500. De speeltuin heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en is ook toegankelijk voor mensen met een kleine portemonnee.

Derde werd VV Ter Leede uit Sassenheim. De voetbalvereniging slaagt er al jaren in goed en succesvol te draaien met de hulp van vele vrijwilligers. Voetbal is belangrijk, maar voor velen is de kantine ook een sociale plek om elkaar te ontmoeten en gezelschap te vinden. De vrijwilligers van VV Ter Leede kregen een cheque van € 250,-.

De Publieksprijs en een cheque van € 250,- was voor Theater Het Trefpunt in Warmond. De vrijwilligers van het theater slagen erin een indrukwekkend en gevarieerd programma met bekende namen tot stand te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in