Penningmeester Jaap van der Post (links) en voorzitter Edwin Jongbloed (rechts) met in hun midden de nieuwe hoofdtrainer Thijs Sluijter (foto: Boudewijn van der Neut).

Hillegom – SV Hillegom heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor volgend seizoen. Ex-profvoetballer Thijs Sluijter komt aan het roer te staan van de blauw-witten.

Na de onverwachte aankondiging van Martijn Lagendijk dat hij aan het einde van het seizoen Hillegom verruilt voor Rijnsburgse Boys, zijn de technische commissie en de spelersraad druk bezig geweest met het zoeken naar een opvolger. Na een aantal gesprekken werd de juiste opvolger gevonden: Thijs Sluijter. De oud-prof speelde in Nederland bij onder andere SC Heerenveen en Heracles en beleefde ook buitenlandse avonturen bij het Bulgaarse Litex Lovech, AS Trencin in Slowakije en het Cypriotische Nea Salamina.

In het trainersvak heeft de Uitgeestenaar ervaring bij onder andere Ado’20 en Vitesse’20. Hij is nu actief bij het Amsterdamse SDZ. De Hillegommers laten op hun website weten dat Sluijter zeer ambitieus is en uitkijkt om in de Bollenstreek actief te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in