Teylingen – Tot nu toe ging het digitaal vergaderen van de raadscommissies en de gemeenteraad in de gemeente Teylingen wel goed. Maar maandag was het voor de kijkers via de livestream op de gemeentelijke website even behelpen.

Oorzaak daarvan was dat de deelnemers aan de vergadering van de raadscommissie DEB nu alle andere deelnemers in beeld hadden. Dat gebeurt via het programma Microsoft Teams. Tot nu toe kwamen slechts vier aan de vergadering deelnemende raadsleden in beeld, maar nu waren dat er negen.

Tenminste, voor de deelnemers aan de vergadering. Doordat een pc die de livestream via de website verzorgt niet was voorzien van de laatste updates konden de kijkers thuis maar vier deelnemers tegelijk zien. Daarvan kwam meer dan de helft niet in beeld, maar was uitsluitend een foto van hen of zelfs alleen maar twee letters te zien. De vergadering was daardoor voor geïnteresseerden thuis moeilijk te volgen.

1 REACTIE

  1. Het gaat er tijdens zo’n vergadering vooral om wat de raadsleden zeggen. Een foto kan volstaan. Mimiek voegt weinig toe. Mij viel onder meer op hoe vaak de leden elkaar bedanken. Wanneer dat in sterke mate wordt teruggebracht dan duurt de vergadering zeker een uur korter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in