Foto's Tiny van der Zwan

Noordwijk – Tien Noordwijkers mogen zich sinds donderdag Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Harm Brinks steekt veel vrije tijd in het zeemanskoor ‘overal’. Naast muziek maken betekent dit ook optredens voorbereiden (zo’n 30 per jaar), de website bijhouden, het repertoire verzorgen , het koor dirigeren, het geluid regelen, repetities houden.

Harm Brinks

Hans Landzaat maak zich vanaf 1978 op een aantal terreinen verdienstelijk voor de samenleving. Hij is vanaf 1978 een actieve vrijwilliger bij de Noordwijkse Hockey Club waar hij jeugdteams begeleidt en scheidsrechter is. Daarnaast was hij actief bij Bo, de omroep van de Bollenstreek en vanaf 1990 is hij steunfractielid van de PvdA.

Hans Landzaat

John de Ridder zet zich al zo’n 40 jaar in voor de EHBO. Hieraan besteedt hij zo’n 40 uur per maand (cursusavonden, bijwonen van evenementen, EHBO-er bij sportclubs en bij de Keukenhof). Daarnaast is hij ijsmeester bij de Noordwijkse IJsclub.

John de Ridder

Anton Donders helpt ouderen bij het invullen van Wmo-aanvragen, geeft adviezen en biedt steun in hun laatste levensfase. Hij is lid van de Adviesraad Sociaal Domein, die de gemeente adviseert. Als hobbykok kookt hij regelmatig voor ouderen en wekelijks voor de selectie van VV Noordwijk. Ook staat hij op zaterdag in het ‘bakhok’. Voorheen gaf hij training aan de allerkleinsten.

Ton Donders

Robert Stokman is sinds 1986 actief als vrijwilliger bij de KNRM. Aanvankelijk als helper aan de wal, later ook als opstapper en chauffeur van het lanceervoertuig. Ook assisteert hij aan de wal.

Robert Stokman

Peter van Zuijlen verricht sinds 1972 vele verschillende vrijwillige activiteiten bij onder meer Jongerenwerk en PvdA Noordwijk. Ook geeft hij op vrijwillige basis techniekles op scholen.

Peter van Zuijlen

Aad van der Zalm doet in zijn functie als filiaalmanager van Dirk veel voor de Noordwijkse gemeenschap. Dat doet hij door een leerwerkplek aan te bieden en te begeleiden, net als mensen met een Wsw indicatie. Ook fairtrade, de voedselbank en woonzorgcentrum Jeroen kunnen altijd op zijn steun rekenen.

Aad van der Zalm

Irma Schippers-Koppert geeft al jaren les in Linedance. Alle inkomsten worden direct weer in de club gestoken. Nu zij inmiddels 80 jaar is geeft zij nog steeds zo’n 8 keer per week les. Mevrouw Schippers is naast lerares degene die alles regelt, zoals de administratie, het verhuizen van de spullen van de ene naar de andere locatie, het organiseren van de maandelijkse avond met live muziek.

Irma Schippers

Gemma van der Meer besteedt al ruim 42 jaar een groot deel van haar tijd aan vrijwillige activiteiten voor de kerk. Zo is zij mede-organisator bij cursussen, maaltijden, lezingen, discussiegroepen en culturele evenementen. Ook bij de scouting in Noordwijk was zij jarenlang actief.

Gemma van der Meer

Danielle Hoogeveen-Cramer zet zich enorm in voor De Zonnebloem, een stichting die mensen met een lichamelijke beperking ondersteunt.

Danielle Hoogeveen

1 REACTIE

  1. Irma Gefeliciteerd….wat super leuk voor je…

    ik dans bij Ina in uithoorn….

    nog heel veel fijne dans jaren toegewenst…

    lieve groetjes Lucia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in