Lisse – Tijdens het Keukenhofseizoen, van 23 maart t/m 21 mei, geldt voor campers een stopverbod aan de Leidsevaart vanaf de Delfweg richting Hillegom.

Vanaf de kruising met de Zwartelaan geldt een inrijverbod voor de Loosterweg. Touringcars kunnen elkaar namelijk niet passeren in deze drukke tijd op deze smalle weg. Op de gehele Loosterweg en Zwartelaan geldt een stopverbod in verband met de doorstroming en veiligheid van het verkeer. In het langparkeervak in de Kanaalstraat ter hoogte van de nummers 270a – 272 mogen bussen tijdens de Keukenhofperiode maximaal 1,5 uur parkeren.

De gemeente Lisse hoopt met deze maatregelen de verkeersveiligheid te vergroten en de hinder voor omwonenden te verminderen.

1 REACTIE

  1. Erg onvolledig en verwarrend vooral wat betreft de eerste regel over de Leidsevaart!!
    Lees de Lisser gemeentewebsite: Stopverbod Leidsevaart. Er wordt een stopverbod ingesteld op de Leidsevaart vanaf de Delfweg richting Hillegom. Het verbod geldt aan de oostkant (waterkant) van de Leidsevaart.

    Kijk voor alle maatregelen op: https://www.lisse.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/nieuwsbericht/article/verkeersmaatregelen-tijdens-seizoen-keukenhof-571.html?L=0&cHash=bcd62b658e4f6397eb75df151543de5c

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in