Sassenheim – Het bestuur en de TC Topsport van TOP zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Tim Flokstra komend seizoen voor TOP/SolarCompleet speelt. De in Hoogkerk, nabij Groningen, opgegroeide Flokstra speelde tot zijn 15e voor KV Hoogkerk, waarna hij de overstap naar Nic. maakte, dat in die periode nog Korfbal League speelde. Tim verhuisde vorig jaar zomer naar Amsterdam, waar hij ging samenwonen met zijn vriendin Roos Verheugt. Een aantal weken geleden was al bekend gemaakt dat Tim, vanwege het vele reizen, aan zijn laatste seizoen bij LDODK bezig is.

Tim over zijn keuze voor TOP/SolarCompleet: “Het op en neer reizen van Amsterdam naar Gorredijk is een behoorlijke inspanning en daarom heb ik besloten om een nieuwe uitdaging dichter bij huis aan te gaan. TOP is een club die ik inmiddels een beetje heb leren kennen door mensen in mijn omgeving. De club geeft mij een erg goed gevoel en daarom ga ik graag de uitdaging aan om mijzelf in Sassenheim als korfballer verder te ontwikkelen en mooie tijden te beleven bij TOP!”

De TC Topsport is content met de uitbreiding en versterking van haar selectie. Met de komst van Tim verwacht TOP/SolarCompleet invulling te geven aan haar doelstelling om zich als Korfballeagueclub te plaatsen voor de play-offs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in