Ton en Leonoor van den Burg nieuwe prinsenpaar Kaninefaaten

Noordwijkerhout – Prins Veneto en Prima Donna vormen samen het 58e Prinsenpaar der Kaninefaaten. Het zijn Ton en Leonoor van den Burg. Dat is zaterdag om 11 over 11 bekend gemaakt in de Schelft tijdens de grote gala-avond.

De uitleg van de Kaninefaaten:
We nemen jullie mee naar 1268 na Christus.
In Venetië wordt in die tijd Carnaval gevierd met het doel “feest voor iedereen”, ongeacht je sociale status. De mensen doste zich uit met mooie kleding en maskers, zodat men onherkenbaar was.

Ik, als Prins Veneto, wil het Venetiaans carnaval naar Noordwijkerhout halen. Wie men ook is en wat men ook doet hier in dit mooie Noordwijkerhout, “feest vieren doen we met elkaar”.

Dit Carnaval zal ik samen met vrouw voorgaan als 58e prins. Mijn vrouw, de nummer 1 vrouw voor mij , is dit jaar de belangrijkste vrouw binnen onze vereniging en dus zal zij dit Carnaval aan mijn zijde staan als mijn Prima Donna.

Prins Veneto
In het dagelijks leven beter bekend als Ton van den Burg. Deze 46 jarige Noordwijkerhouter is de zoon van Ton en Corry van den Burg. Prins Ton en Prinses Corry waren het 33e prinsenpaar. Helaas is moeder Corry vorig jaar overleden.
Ton heeft een broer en een zus. Paula was de 22e jeugdprinses bij de Babyfaaten, Arjan is actief geweest bij de wagenbouw.
Prins Veneto is werkzaam als bedrijfsleider bij C.J. Duivenvoorde Opslag B.V. aan de Delfweg in Noordwijkerhout.
Binnen de vereniging is Ton 22 jaar lid geweest van Jeugdcommissie. Sinds 2 jaar is hij actief als mede organisator van de feesten in onze Residentie, Café van der Geest.

Prima Donna
De 41 jarige Noordwijkerhoutse Leonoor is de dochter van Leen en Cia Duivenvoorde. Ze heeft een (tweeling) zus Antoinette.
Leonoor is directeur/eigenaar van het familiebedrijf. Samen met Ton runt ze C.J. Duivenvoorde Opslag B.V.
Natuurlijk is ook zij actief geweest binnen de vereniging bij de Communicatie Groep en de CreaWob.
De groep enthousiastelingen die onze feestzalen zo mooi versiert.

Samen hebben ze 2 dochters, Sofie van 13 (vorig jaar de jeugdprinses Judy en dansmarieke) en Noortje van 11.
Na 7 jaar in de Zilk te hebben gewoond, wonen zij alweer 14 jaar in de meest carnavaleske straat van Noordwijkerhout ; Erfvoort. Een straat waar al vele prinsen hun residentie hebben gehad.

 Foto’s Fred vd Bent en tekst van de Kaninefaaten
[slideshow_deploy id=’23021′]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in