Ton van Rijnberk weg uit D66 Zuid-Holland

(foto Staten Zuid-Holland)

Noordwijk – De fractie van D66 Zuid-Holland heeft afscheid genomen van Ton van Rijnberk. Volgens de Statenfractie heeft frictie in de samenwerking hiertoe geleid.

Van Rijnberk hield zich onder meer bezig met wonen, werken, mobiliteit, recreëren en de natuur in Zuid-Holland en tijdens de vorige periode had hij het warmtedossier onder zijn hoede. Ton van Rijnberk zet zijn werk voort als onafhankelijk Statenlid.

De Noordwijker was voor zijn Statenlidmaatschap jarenlang politiek actief als raadslid en wethouder in zijn woonplaats.

6 REACTIES

  1. Schandalig je zetel niet ter beschikking te stellen, maar achterbaks voor jezelf te gaan.
    Daar heb je wel voor getekend!!!!
    Bedrog van de kiezer, oplichting en verraad.

  2. Zal altijd wel een omstreden politiek figuur blijven. Al vanaf zijn politieke tijd in Noordwijk. Nu nog een controverse met Victor Salman. Van Rijnberk is een intrigant, onbetrouwbaar, een recalcitrant en een gefrustreerde betweter. Wordt onderhand een zielige vertoning.

  3. Meneer de Boer heeft schijnbaar niets geleerd van de Haagse problemen denk ik. Anders kom je niet met dit bezopen voorstel!!

  4. Wat denk je van dat spul wat er nu zit zijn die zo zuiver dan ze hebben allemaal boter op hun hoofd het wordt tijd dat er een professionele mensen de boel maar eens gaan besturen .Ik bedoel dus mensen met verstand van zaken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in