Nick Pikaar in actie (foto: instagram @top_iaa_fresh).

Sassenheim – In een aantrekkelijke wedstrijd heeft TOP/IAA Fresh gelijk gespeeld tegen HKC. In Sassenheim eindigde het duel in 18-18.

TOP speelde vorige week een bloedstollend duel tegen Tempo, waarin pas in de slotfase het verschil werd gemaakt. Ook vandaag zag TOP-coach Aad van Rijthoven zijn ploeg tot de laatste minuten hard werken. De Sassenheimers hadden in de openingsfase de overhand: door goals van Heijink, Van der Zaag en Tiggelman stonden de rood-witten na tien minuten 3-1 voor. Dit tempo werd doorgezet, waardoor de score in 6-3 en uiteindelijk 9-6 veranderde. Toch liet TOP zich voor rust volledig verrassen, waardoor HKC met een 11-12 voorsprong de rust in ging.

Na de pauze bleef het duel even gelijkwaardig als in het eerste bedrijf. Scores van 13-13 en 15-15 waren te zien. Waar HKC-uitblinker Mark Klop in de eerste helft zijn stempel op de wedstrijd probeerde te drukken, viel hij in het tweede deel van de wedstrijd terug naar de achtergrond. Nick Pikaar was bij de Sassenheimers de hele wedstrijd scherp op de rebounds. Beide heren konden uiteindelijk niet genoeg doen om hun team naar de overwinning te helpen: het duel eindigde in 18-18.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in