Sassenheim – De topper tussen de nummer 2 TOP/Quoratio en de nummer 3 LDODK/Rinsma Fashion leverde voor beide ploegen één punt op.

In een goed gevulde sporthal in Gorredijk begon LDODK goed aan de wedstrijd. Het opende de score en nam in de beginfase het initiatief. Top kon niet anders dan volgen en liet het gaatje niet ver komen dan 2 doelpunten. Aan het einde van de eerste helft kende TOP een goede fase en dit resulteerde dat men met een 10-13 voorsprong aan de thee ging.Na de rust kreeg TOP de beste kansen, maar het was LDODK dat scherper was in de afronding. Mede hierdoor stond er 12 minuten voor tijd een 19-17 voorsprong op het bord voor de Friese ploeg. TOP besefte dat er wat moest gebeuren en kwam via twee treffers van Mick Snel weer op gelijke hoogte. Met nog een paar seconden op de klok leek het erop dat TOP een overwinning uit het vuur zou slepen, maar de zaal ontplofte toen LDODK toch nog de gelijkmaker wist te noteren. Zo eindigde de wedstrijd in 23-23.

Door het gelijke spel tussen Blauw Wit en KZ is TOP inmiddels verzekerd van een plek bij de laatste vier. Zaterdag 4 maart speelt TOP thuis in sporthal De Korf in Sassenheim om 19.00 uur tegen DSC uit Eindhoven

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in