Totale kosten nieuwe complex SJC 14,4 miljoen

De geplande nieuwbouw bij SJC.

Noordwijk – De kosten van een nieuw complex voor voetbalvereniging SJC en een sporthal mede voor het PopPodium zijn opgelopen tot 14,4 miljoen euro. In 2016 ging de raad akkoord met 9,3 miljoen euro. Verder stond nog een bedrag van 2,8 miljoen in het investeringenplan 2019 opgenomen. De aanvullende dekking die nodig is, bedraagt 2,3 miljoen euro. Bovendien is het nog onzeker of het project aan de Lageweg wel vrijgesteld wordt van BTW. De mogelijkheden hiervoor zijn per 2019 meer beperkt. De gemeenteraad buigt zich dinsdag over de begroting voor het nieuwe sportcomplex. Of en wanneer er gebouwd kan worden is nog onzeker omdat het project op pauze staat vanwege de landelijke stikstof-dicussie.

6 REACTIES

  1. Ik gun SJC een mooie accomodatie evenals vv Noordwijk, maar 14,4 miljoen euro incl sporthal waarvan Poppodium ook gebruik van gaat maken?? En hier zal ongetwijfeld nog wel een paar ton bovenop komen, een belachelijk hoog bedrag, is hier nog wel draagvlak voor??

    • Janson, zou er nog wel draagvlak zijn voor nieuwbouw VVSB? Er werden al miljoenen extra toegekend en er zullen nog miljoenen bij moeten.

  2. Het is toch makkelijk uit geven van een ander die velde van sic hadden er allang kunnen zijn maar ze hadden het toedruk met de fusie wand dat geld moest ook op .Ja en dan ga je betale n wat een belijd .

  3. En hoe moeten de kinderen van die twee scholen naar de sporthal in Noordwijk met een bus wat gaat dat ook kosten tel dat er maar bij en dan de onvoorziene uitgaven nog.Lekker bezich.

  4. Ze hadden toen moeten bouwen voor een crisisprijsje..al is 9 miljoen ook erg veel geld. kan er een beetje aannemer reageren die kan uitleggen waar die miljoenen in zouden zitten voor wat staalbouw en een betonnen vloer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in