Wilfred van Leeuwen (links) verlengt (foto: VVSB).

Noordwijkerhout – Trainer Wilfred van Leeuwen heeft zijn contract bij VVSB met een jaar verlengd. De trainer heeft een rijke historie met de Noordwijkerhouters: zo beleefde hij het bekeravontuur in seizoen 2015/2016, toen de paars-gelen de halve finale haalden. Vorig seizoen redde de Sassenheimer VVSB van degradatie, toen hij midden in het seizoen tekende bij de club. Op de laatste speeldag schoot Blel Noordwijkerhout toen naar handhaving. Dit seizoen doet VVSB het onder leiding van de oud-trainer van onder andere FC Eindhoven goed: de club staat tweede in de Derde Divisie zondag.

De Noordwijkerhoutse club zegt zelf het volgende over de verlenging: “Enthousiast kunnen we melden dat Trainer Wilfred van Leeuwen ook komend seizoen als hoofdtrainer voor onze groep staat! De Technische Commissie en het Bestuur kwamen afgelopen week een contractverlenging van 1 jaar overeen. De ingezette beleidslijn met het eerste en het elftal onder-23, de resultaten van beide teams, de ontwikkelingen van spelers en talenten en de prettige en constructieve samenwerking gaven daar alle aanleiding toe.”

2 REACTIES

  1. Top!!! lekker blijven spelen zonder Noordwijkerhouters en Publiek.
    Iedereen zit op deze insteek van de club te wachten.
    Geen oog voor de jeugd, slechts voor het grote Bavo 1.
    Resultaat: bijna geen publiek bij de wedstrijden, geen animo van vrijwilligers, zeer tevreden organisatie omdat ze wellicht 2de worden in de competitie…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in