foto PB

Teylingen – Inwoners van Teylingen kunnen gratis een online training volgen in het omgaan met mensen met dementie. Er worden twee trainingen gegeven: op 26 mei en op 2 juni, van 09.30 tot 11.00 uur.

Dementie: iedereen krijgt er mee te maken. In de familie- en vriendenkring, in de winkel of op het werk. Dan is het fijn om te weten hoe je het beste daarmee om kunt gaan. Teylingen wil een gemeente zijn waar mensen met dementie kunnen blijven meedoen aan de samenleving en waar aandacht is voor hun mantelzorgers. De training ‘GOED omgaan met dementie’ helpt daarbij. Daarom biedt de gemeente deze training in samenwerking met Welzijn Teylingen aan inwoners aan. Medewerkers van de gemeente en diverse organisaties hebben de training ook gevolgd.

Aanmelden kan via [email protected], onder vermelding van ‘Aanmelding online training GOED omgaan met dementie’.

1 REACTIE

  1. Wat goed dat jullie als gemeente deze training geven! Wij zijn net bezig met de ontwikkeling van een e-learnign app: Eerste Hulp bij Mantelzorg, en de module Mantelzorg en dementie is bijna af. Misschien zijn jullie geinteresseerd om daar wat meer informatie over te ontvangen? Ik hoor het graag.
    Met vriendelijke groet,
    Hannah Freud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in