Noordwijk – Fase 2 van de aanleg van de transportwaterleiding tussen Katwijk en Noordwijk is van start. De Herenweg is er voor afgesloten tot en met 22 december 2021. Met borden is de omleidingsroute aangegeven.

Het aanleggen van de nieuwe waterleiding van Katwijk naar Noordwijk vordert gestaag, meldt de gemeente Noordwijk. Dunea legt deze hoofdtransportwaterleiding aan. Het waterbedrijf startte de aanleg van de kabel op oktober 2021 met de 1e fase. Maandag 22 november 2021 is de 2e fase begonnen. 

De gemeente Noordwijk laat weten dat er tijdens de start van fase 2 werkzaamheden zijn op de Herenweg. De weg is de komende weken afgesloten voor verkeer. Het gaat om het deel tussen de rotonde ’s-Gravendijck en Hereweg 94. De afsluiting duurt tot en met woensdag 22 december 2021.

In totaal duurt de aanleg van de nieuwe waterleiding nog tot maart 2022.

1 REACTIE

  1. Jammer dat de gemeente (wederom) verzuimd heeft bewoners en wijkvereniging van het Vinkeveld in te lichten. Alhoewel vrachtwagens en bussen wel langs de afzetting mogen, worden alle personenwagens vanaf de Herenweg het Vinkeveld in gestuurd. Nu staan er stoplichten, maar de ongeduldige automobilist (en dat zijn er veel) gaat daar niet staan wachten natuurlijk. Die duikt het Vinkeveld in.
    De afzetting duurt tot vrijdag 17 december dus het wordt even doorbijten en voor de bewoners oppassen met oversteken!

    Martin Bruchner
    Voorzitter Wijkvereniging Vinkeveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in