Bollenstreek – De sneeuw levert mooie beelden op. Zeker vanuit de lucht. De beelden zijn van Maurice Hoogeveen.

3 REACTIES

  1. Mooie beelden maar o zo dom. Lipo accu’s die te gevoelig zijn voor de koude en teveel wind. Drones, ook de zwaardere Inspire, kunnen niet meer dan windkracht 6 hebben. Verder vraag ik me af of de waaghals in bezit is van de oude RPA ontheffingen van ILenT of de nieuwe Europese brevetten.

  2. Ik ben geen a..ijker, maar aangeef dat het prima beelden zijn, maar gezien de weersomstandigheden erg onverantwoord is om met een UAV te vliegen. Beroepsmatig moesten we al onder hogere temperaturen, ingrijpen bij windkracht 6 en iets meer. Dan vraag ik me af, waarom met die bittere kou en windkracht 8. Er draaien wel minimaal 4 scherpe kunststof messen op een drone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in