Lissette van der Vossen van NZLokaal en Peter van Bockhove van lijst Salman reageren op de bouw van een nieuw zwembad bij de Schelft. De raad heeft het voorstel voor de bouw van een nieuw zwembad aangenomen.

8 REACTIES

 1. Drama voor de Noordwijkers, er is nog niet een euro weggelegd in het verleden voor een nieuwe Schelft met zwembad nog wel. In een keer 6,5 miljoen extra en de komende 40 jaar 14,5 miljoen extra aan exploitatie, hebben we het nog niet over extra kosten ofwel €600,- per inwoner van onze fusie gemeente. Graaien uit de toch al sterk teruglopende reserves.
  Dit voor 3 dagen sport per week en 3 dagen carnaval??!!
  De Muze staat grotendeels leeg moet geld bij, Binnenzee ruim onder aantal benodigde bezoekers. Straks dus voor het grootste gedeelte dubbele leegstand.
  Maar een woord voor: schande. En de mensen die nu blij zijn moeten straks niet gaan miepen als de diverse gemeentelijke lasten omhoog gaan.

  • Beste Fritzie, vraag eens na bij de gemeente wat precies de reden voor de bouw van dit zwembad is en waarom we niet gewoon kunnen volstaan met zwembad Binnenzee. Dat is namelijk een heel interessant verhaal.

 2. Wat denk je wat de muze elk jaar kost als we het daar over hebben kan je alles wel af schaffen nu wordt het teminste besteed aan mensen die ook willen sporten .

 3. Daarom Jan kan ODI beter naar de Muze, nu zitten we straks met twee onrendabele theaters sporthallen en zwembaden. En begin nou niet over afstand mbt sporten, wat denk je van de NIJC die gaan schaatsen in Haarlem, regelen ze toch ook al jaren zonder problemen (hen er nog nooit over gehoord)

  Ook dat is jou gemeentehuis nu Klaas heb je voor gekozen.

 4. Moeten ongevaccineerden er ook aan meebetalen middels belastingen en dat terwijl ze er toch nooit meer mogen komen? Als deze toch worden uitgezonderd dan graag ook naar rato van hun opgelegde beperkingen!

 5. Weet je wat dat tennissen op brengt voor de n ij c dus als je wat wil schrijven denk dan eerst na Fritzie Het is de rijkste vereniging van Noordwijk o. Nee dat is de golf club en ze gaan wel met een bus dus jij wil ook een bus laten rijden naar het zwembad of stuur jij je kinderen als je die hebt op de fiets in het donker naar het zwembad over de Gooweg of Boerenkant .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in