TV: ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ -4-

Teylingen – Welzijn Teylingen is gestart met het project ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’.

Daarin wordt aandacht besteed aan al die leuke vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt bedenken. Iedere donderdag brengt Welzijn Teylingen via youtube een video uit met een vrijwilliger in de spotlight. De filmpjes zijn ook wekelijks op de site van Bo te zien.

Deze week vertelt Carla Boneschansker haar verhaal. Carla is vrijwilliger bij Humanitas en helpt mensen die financieel in de knoop zitten met hun administratie. Zij helpt mensen overzicht te krijgen in hun financiën, geldproblemen aan te pakken en zorgt zo voor licht aan het einde van de tunnel.

1 REACTIE

  1. Top van Carla, filmpje gekeken. Ben best trots dat ze bijna m’n buurmeisje is geweest. Moeder Rietje verbind ons nog steeds. Geweldig dat Carla dit voor andere mensen doet. Geeft een mens wel te denken, van wat je zelf nog kunt doen. Hoeft natuurlijk niet zo altijd zo ingewikkeld te zijn, als wat Carla doet. Maar denk eens aan een telefoonlijstje of WhatsApp-clubje, van ouwe vrienden of kennissen van je weet dat ze nu alleen zijn. Of gewoon een kaartje in de bus! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in