Noordwijk – Er moet nog veel uitgezocht worden, maar Noordwijk presenteerde vrijdag alvast een onbemande personenbus.

6 REACTIES

  1. Heen en weer op de Wilhelmina boulevard lijkt mne inderdaad overkill. Wél nuttig voor de spreiding van de badgasten lijkt me een busjesverbinding tussen de Astrid boulevard en de Wilhelmina boulevard.

  2. Terrassen weer open, heerlijk! Maar daardoor groot gedeelte van de stoep in beslag genomen. Veel voetgangers bij mooi weer. Door het parkeren aan 2 kanten van de KW Boulevard staan er zeer vaak files. Dit door inparkeren en wegrijden van parkeerplaats, deuren open om in te stappen en strandspullen opruimen. Fietsers hebben, doordat de straat te smal is, geen ruimte en gaan noodgedwongen op de drukke stoep fietsen. En dan komt er ook nog een geldverslindende proef bij met een bus. Die niet op de stoep kan rijden, op de boulevard in de file staat, en waarvan men bovendien nog moet ondervinden hoe het gedrag tegenover voetgangers en fietsers is.
    Meneer Ter Hark, u wilt alles. Een kuuroord met schone lucht op een boulevard vol CO2 en fijnstof. Veel parkeerplaatsen, het liefst zo dicht mogelijk bij het strand, om de gemeentekas te vullen. Veel toeristen en een chique, klasse uitstralende badplaats. Politiek is keuzes maken meneer Ter Hark. En wanneer laat u op de KWB eens een CO2- en een fijnstoftest doen om de gezondheid van de terras bezoekers en bewoners te garanderen? Of moet dit verzoek naar de burgemeester gaan, die volksgezondheid in de portefeuille heeft.

  3. Het is toch niet meer te grijpen jaren tegen werking gehad met de strand rups en de estec komt met een gedrocht en mag over de boulevard gaan rijden zonder bestuurder hoe kan dit is hij ook door alle keuringen geweest of omdat er geld achter zit mag alles .Je moet als fietser allerlei kuren uit halen om leven over de boulevard te komen .Dit is met twee maten meten invalide mogen niet naar het strand een kar laten rijden wat helemaal geen nut heeft .En een kuuroord is voor iedereen en niet alleen voor lui met een hoop geld .Ik ben blij dat er bij het RDW nog mensen zijn die meedenken .Dat kan je van het bestuur in Noordwijk niet zegen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in