foto Richard van Egmond

Noordwijk – Wethouder Roberto ter Hark heeft maandagmiddag op het gemeentehuis de petitie ‘De Schelft terug in Noordwijkerhout’ in ontvangst genomen.

De initiatiefnemers Michel Braam en Doris van Kampen pleiten in de petitie voor terugkeer van de door brand verwoeste Schelft, bij voorkeur op dezelfde locatie en met dezelfde faciliteiten, inclusief zwembad. De petitie is ondertekend door bijna 4500 mensen.

De verwachting is dat het college eind september 2021 met een uitgewerkt raadsvoorstel komt en dat de gemeenteraad in oktober 2021 beslist welke functies in de nieuwe De Schelft ondergebracht worden. Voor de eerstkomende 3 tot 5 jaar komt aan de overkant van het Schelftterrein een tijdelijke hal. Die gaat rond de 2 miljoen euro kosten.

7 REACTIES

  1. Schelft is helemaal niet nodig in Noordwijk, we hebben een schitterende mooie sporthal in de gemeente Noordwijk
    De schelft weer bouwen is geldverspilling !

  2. Geloof maar niet dat hij er wat mee doet parkeer grond kopen staat boven op het lijstje van deze mnr liefst een paar miljoen .Dus reken je niet rijk .

  3. Het kan niet zo wezen dat alles in het oude Noordwijk gebouwd gaat worden .Stuur jij je kinderen over de Gooweg in de winter op de fiets naar het zo heilige Noordwijk weetje wat er allemaal gedaan wordt in de Schelft dus niet .Even nadenken mnr Schipper .

  4. Ik fiets regelmatig met mijn 82 jaar oud over het fietspad bij de Gooweg en dat gaat prima , en dan zouden kinderen dat niet kunnen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in