Afbeelding RTL4

Noordwijk – Het RTL4-programma De Perfecte Verbouwing, waarin de Noordwijkse architect Britta van Egmond met een collega wedijvert om een verbouwing van een woning te mogen uitvoeren, blijft woensdag dicht bij huis.

De dochters van Marjoleyn gaan het huis in Noordwijk verlaten, dus kunnen Marjoleyn en Hendrik er eindelijk een eigen liefdesnest van maken. Aan de twee architecten de taak om het donkere, hokkerige en gesloten huis om te toveren tot droomhuis. De architecten pakken flink uit en laten via Virtual Reality zien wat er allemaal met het huis mogelijk is. Voor welk ontwerp zullen Marjoleyn en Hendrik kiezen?

Bekijk de aflevering woensdag 17 februari om 20:30 uur op RTL4.

3 REACTIES

  1. De serie vindt ik fantastisch maar waarom er zo een harde achtergrond muziek gespeeld wordt is voor mij een raadsel soms hoor je niet eens wat ze zeggen 😔

  2. Dit huis stond in 2002 bij Damen makalaars te koop voor 207000,-, euro, er zat toen nog een grote winkelruit van 5 meter in de voorgevel. Ook is er toen een principeaanvraag gedaan voor een overheaddeur achterom in de achtergevel tegen parkeerproblemen. Het zou nog steeds kunnen.

  3. Als je mijn een paar ton geef kan ik het ook wel daar hoef je geen architect voor te wezen .Nee met een klein budget wat moois maken dat is een kunst .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in