TV: Seniorencentrum Munnekeweij krijgt vaccinatiebrood met injectiespuit

Noordwijkerhout – De leden van de personeelsvereniging van Munnekeweij krijgen wel een heel speciaal cadeau, een vaccinatiebrood met injectiespuit van Brood van Nu. De eerste werd donderdag overhandigd.

7 REACTIES

  1. Ze doen er beter aan om een “gezond leven” campagne te promoten met gezonde produkten die het immuunsysteem versterken. Een suikerbrood met een vaccinatiespuit hoort daar niet in thuis helaas. Beetje “smakeloos” dit…

  2. Beste Jan, het is geen suikerbrood. Het is Brioche brood. En het is zeer smakelijk. Ik haal regelmatig brood bij Brood van Nu. En heb ook een rondleiding daar gehad. Ik weet dus waar ik het over heb, en kan je dit aan bevelen. Ik woon in Alphen aan den Rijn. En het is de rit waard.

  3. Het zal ongetwijfeld een lekkere bol zijn. Geen twijfel over de kwaliteit van het produkt of de goede intentie van de personeelsvereniging maar de vaccinatiespuit gaat te ver. Daar leg je onbedoeld druk mee op over een gevoelig thema.

  4. Waarom worden ziekenhuis en ziektecijfers ons dag en nacht aan alle kanten opgedrongen en door de strot geduwd tot een broodje aan toe, de hele avond 4 zenders op rij het gaat maar over 1 ding, ze kunnen beter 1 aparte zender beginnen waar dag en nacht alle gepraat en cijfers zijn te zien voor wie dat interessant vind, desnoods vanaf 22u horrortijd met naar adem happende mensen met blauwe nagels en een livestream hoe een afgestorven vinger wordt afgezet.. dan kan de rest van alle media zich weer eens druk maken om iets als de eiken processierups.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in