Prijsuitreiking vrijwilligers

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Dit jaar was het vrijwilligersfeest van Welzijn Noordwijk en gemeente Noordwijk anders dan andere jaren. Een groot feest was niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen en daarom was het vrijwilligersfeest dit jaar digitaal. Het feest met de uitreiking van de vrijwilligersprijzen was live te volgen op YouTube en op tv bij BO.

Op maandag 7 december werd tijdens het onlinevrijwilligersfeest de roadtrip uitgezonden met burgemeester Wendy Verkleij en wethouder Dennis Salman. Samen gingen ze met een mobiele dj op pad om verschillende winnaars te verassen. Er waren vier individuele vrijwilligersprijzen, drie organisatieprijzen en twee buurtprijzen te verdelen.

De individuele vrijwilligers die een prijs wonnen waren: Wilma Hoogendam, Kees Broekhof, Tim Langeveld en Len en Jeroen de Haas. Zij ontvingen van de burgemeester ieder een cheque met een bedrag van €250,- namens welzijn Noordwijk en gemeente Noordwijk. De drie organisaties die een prijs wonnen waren: Jutters Noordwijk, Tuingroep Calorama en Reuring Noordwijk, zij ontvingen ieder een cheque van €400,-. De twee buurten die een prijs wonnen waren Wijkvereniging Boerenburg en Wijkvereniging Binnenhof, deze twee verenigingen ontvingen een cheque van €250,-.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in