Lijsttrekker Milan Schenk (Foto: lijstschenk.nl)

Teylingen – Twee nieuwe partijen doen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart in Teylingen. De ene partij is Progressief Teylingen, de partij van Dion Piket. Hij zit al in de gemeenteraad omdat hij eerder deel uit maakte van Trilokaal. De andere partij is partij Schenk met lijsttrekker Milan Schenk. Hij gaat met een blanco kieslijst deelnemen in Teylingen. Ze communiceren nu onder de naam SCHENK., maar deze zal straks niet boven het stembiljet staan. Dan wordt het hoogstwaarschijnlijk een lijst met alleen een nummer er boven.

2 REACTIES

 1. Teylingers, wees gewaarschuwd. Bekijk de socials van Milan en van Lijst Schenk. En ontdek het ‘conservatieve rechtse’ geluid. Maw forum voor democratie 2.0. Dit clubje is gevaarlijk. Extreem rechts gedachtegoed met zo nu en dan eeen complottheorietje dat de wereld wordt ingeslingerd.

 2. Beste Teylingers,
  Stem juist op de Partij Lijst 9 Blanco (Schenk, M.) en denk aan de huidige situatie hoe ons land nu geregeerd wordt en steeds verder in de ellende komt;
  – Het huidige kabinet dat zich nu presenteert met een vijandige EU houding richting Rusland en hiermee Poetin provoceert en een mogelijke oorlog uitlokt.
  – De Groningers welke keer op keer, al meer dan een decennia door het Rutte kartel van: VVD, CDA, D66, GroenLinks en vele andere kleine meelopers onze Groningse landgenoten belazerd en in diepe ellende laat zitten.
  – De Nederlands bevolking opscheept met belachelijk hoge energie prijzen.
  – Het Nederlandse aardgas ondanks de aard verzakkingen, toch stiekem aan Duitsland doorverkoopt.
  – De toeslag affaire die nog steeds niet is opgelost.
  – Zonder de bevolking te raadplegen in Brussel allerlei overeenkomsten afsluit. (het gaat allemaal stiekem, meeste mensen in Nederland hebben hier geen weet van!)
  – FVD is juiste de partij die gelijkheid willen en een eerlijk beleid voor alle Nederlanders, dus ook Nederlanders met een andere achtergrond.
  – FVD is voor het behoud van Nederland en de Nederlandse cultuur.
  – FVD wil een zaken kabinet waarin ALLE PARTIJEN PARTIJEN (uiteraard naar stemmers rato) vertegenwoordigd zijn, met ministers en kamer leden met kennis van zaken ons land vertegenwoordigen (Dit na het voorbeeld van Zwitserland en vele andere landen)
  – En zo kan ik een lange lijst maken met allerlei zaken die betaald worden met ons geld, het belastinggeld!
  – FVD wil maatregelen tegen de huizen crisis, met onbetaalbare woningen.
  – FVD wil dat onze kinderen, jongeren niet opzadelt met een torenhoge studie schulden.
  – Luister niet en/of wees kritisch naar alle media, vooral niet naar de npo waaronder de NOS zenders, deze media club wordt gefinancierd, betaald met ruim een miljard van ons belastinggeld en wordt vertegenwoordigd door vele ( je raad het al:-) prominente D66ers in de leidinggevende posities.
  – Het zijn juist de Linkse denkers die vinden dat de Nederlands bevolking dom is en dat er GEEN bindend referenda moet komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in