Twintig verkeersonveilige situaties in Noordwijkerhout worden aangepakt

Noordwijkerhout – De gemeente Noordwijkerhout gaat zo’n twintig verkeersonveilige situaties aanpakken. De plekken zijn aangewezen door de inwoners. Zij hebben ook suggesties mogen doen voor verbetering.

Eind 2017 kreeg het college uit handen van het CDA een lijst van veertig locaties. Daarvan wordt de helft nu opgepakt of is er een aantal inmiddels opgelost.

Naast dat de gemeente locaties gaat oplossen worden ook verzoeken gedaan bij de provincie Zuid-Holland. Het kruispunt Leidsevaart / ’s Gravendamseweg is ook genoemd in de lijst en valt onder de provincie. Daarnaast zien en melden bewoners geregeld te hard rijdende automobilisten door de woonkernen. De politie wordt om deze reden ook betrokken bij de aanpak van de onveilige locaties.

3 REACTIES

  1. Dit is fijn om te horen.
    Word er ook wat aan de kerkstraat gedaan? Helaas staan daar te weinig borden dat 30 km toegestaan is. Nu denken te veel dat het minimaal 50 km per uur is.

  2. Ook nog een gevaarlijk punt: kruising Kerkstraat/ De Vlashoven. Veel mensen vergeten dat je vanaf de Kerkstraat richting de rotonde voorrang moet verlenen voor verkeer vanaf De Vlashoven. We worden regelmatig bijna over het hoofd gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in