Voorhout – De uitbreiding van de Andreasschool in Voorhout is afgerond. Er zijn vier nieuwe lokalen geopend en dat was hard nodig, aldus Omar Ramadan van Sophia Scholen. Dit betekent dat de clusterafdeling van de school niet meer klassen hoeft op te vangen en dat iedereen samen op de school aan de Rembrandtlaan onderwijs kan volgen.

Naast Omar Ramadan was ook wethouder Elsbeth Koek van de gemeente Teylingen aanwezig. Zij noemt het een succesvol project, maar wel met een prijskaartje. De uitbreiding van de school kost 1,6 miljoen euro. Maar voor alle partijen was het gewoon nodig dat de school meer kinderen kon opvangen.

“Ik ben zo trots als een pauw”, vertelt Kina Groenewoud, directeur van de Andreas. “Wat zijn wij blij om weer samen met alle groepen op één locatie te zijn. Een geweldige locatie welteverstaan. Het was belangrijk dat de kinderen tijdelijk terecht konden in het Clustergebouw aan de Pieter van Slingerlandstraat, maar we hebben elkaar gemist en genieten ervan om weer samen aan de slag te gaan.”

Wethouder Elsbeth Koek knipt het lintje door

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in