Uitkijkpunt voor golfers

Afbeelding gemeente Noordwijk

Noordwijkerhout – De komst van een uitkijkpunt op golfterrein Tespelduyn wordt verwelkomd door het college van burgemeester en wethouders.

Dit uitkijkpunt wordt gezien als een ‘extra recreatieve plek in Noordwijkerhout’, zo laat het college weten. Het uitkijkpunt biedt een goed uitzicht in zuidelijke richting op de Hoogeveense polder en Lageveense polder, in noordoostelijke richting op de Zilkerpolder en op Landgoed Keukenhof in zuidoostelijke richting.

Een informatiebord op het uitkijkpunt geeft informatie over de omgeving. Het uitkijkpunt wordt gerealiseerd met subsidie van de provincie Zuid-Holland (€ 40.000,-), Holland Rijnland (€ 25.000,-) en de gemeente Noordwijk (€ 35.000,-). De eigenaar van de golfbaan stak al € 5.000,- in het schetsontwerp. 

2 REACTIES

  1. Ik mag toch hopen dat het een openbaar uitkijkpunt wordt.
    Toen ik laatst een kijkje ging nemen en werd verrast door de schoonheid van het uitzicht werd ik bruut weggestuurd omdat ik geen golfer ben.

    • Dat is handel, 100.000,00 euro subsidie voor een uitkijkpunt, zelf 5.000,00 investeren en vervolgens de passanten allemaal een bakkie met gebak laten doen op het terras, dat is nog eens een business-model!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in