Van links naar rechts: buurtsportcoach Christiaan Germans, winnares Lina Tan, buurtsportcoach Cora Zijlsta en wethouder Riet Austie.

Lisse – Het eerste boek van Sjors Sportief is uitgereikt in Lisse. Wethouder Riet Austie van Lisse was aanwezig op de Openbare Daltonschool de Tweemaster. Sjors Sportief maakt alle sportieve en creatieve aanbieders uit een gemeente zowel online als in een boekje zichtbaar voor kinderen tot 12 jaar. Deze kunnen zich het hele jaar door online inschrijven voor leuke kennismakingsactiviteiten.

Alle sportieve en creatieve aanbieders binnen de gemeente krijgen de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Dit doet de organisatie door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor de basisschooljeugd op regulier onderwijs en indien gewenst ook op speciaal basis- en voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs.

Er was een wedstrijd voor het ontwerp voor de voorpagina van de boekjes die in gemeenten worden uitgedeeld. Lina Tan (groep 8) van de Tweemaster in Lisse, heeft de wedstrijd gewonnen met haar ontwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in