Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De politieke partij Doen! doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen met uitsluitend vrouwen op de kieslijst. Lijsttrekker is Astrid Warmerdam die nu zelfstandig in de gemeenteraad zit nadat ze uit de partij Puur stapte. Op plek 2 staat Mariëlle Epping-Immerzeel. Bij de vorige verkiezingen nog lijsttrekker van de VVD, maar vanwege de onderlinge verhoudingen binnen de fractie uit de politiek gestapt. De partij wordt wel gesteund door drie mannen met politieke ervaring: oud CDA-wethouder Henri de Jong, oud VVD-wethouder Martijn Bilars en oud VVD-raadslid Marc Kramer. Zijn dochter Sophia staat op plek 3 van de kieslijst.

De lijst bestaat uit:

1. Astrid Warmerdam

2. Mariëlle Epping-Immerzeel

3. Sophie Cramer

4. Lisa Dol

5. Trees Bijwaard

6. Moniek Peen

7. Miranda Weijs

8. Marinke van Rooijen

9. Janneko Giezen

10. Debby Nieuwenhuijs

“Met deze lijst kunnen we zeker betekenis geven aan een transparante en onafhankelijke politieke koers, in het belang van onze mooie gemeente en haar inwoners” aldus lijsttrekker Astrid Warmerdam.

6 REACTIES

 1. Het ziet er goed uit met de vrouwen en ik wilde hier ook op stemmen, maar als nu
  achter de schermen een CDA man en een VVD man invloed uit oefenen dan hoeft het
  voor mij niet meer, erg jammer !

 2. Puur, CDA, VVD, Doen…..een allegaartje aan denkbeelden in 1 partij. Nou ja, borst vooruit dames, zoals lijsttrekker Astrid Warmerdam toont, en er gaan dan vast wel mannen stemmen op deze vrouwenpartij!!

 3. Ik heb het programma van Doen gelezen in de Noordwijker en wat mij opviel was dat als men geen huis kan krijgen in Noordwijk het niet vreemd is om te verhuizen en of kopen in Valkenburg nieuwbouw. Ook wil men een park in de Bronsgeest wat dan ten koste gaat van woning bouw in de Bronsgeest wat m.i. ten koste gaat van de sociale woningbouw.
  Er komt al een park bij zwembad en omgeving dus ik begrijp dan niet dat men ook weer een park in de Bronsgeest wil.
  Dus kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat VVD en CDA nog in de partij is vertegenwoordigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in