Sassenheim – Na 10 jaar shows en een jubileumjaar is musicalgroep Up2Stage op zoek naar vrijwilligers om het niveau hoog te houden voor de komende jaren.

De zomervakantie is nog maar net voorbij, maar Musicalgroep Up2Stage is alweer druk bezig in aanloop naar de volgende musicalproductie ‘Kookpunt’ in november. Met meerstemmige zang, dans, spannend acteerwerk en schitterende decors wordt een bijna professioneel niveau behaald. Spelers, docenten en de grote groep ondersteuners (ruim 50 vrijwilligers) werken hard, maar onbetaald en puur voor het plezier, om één keer per jaar enthousiaste jongeren te zien schitteren in weer een prachtige musical.
Om dat ook de komende tien jaar vol te kunnen houden is de groep nu naarstig op zoek naar enkele nieuwe vrijwilligers. Het gaat daarbij vooral om zangdocenten, stagemanagement en publiciteit. Heb je ervaring op dit vlak en wil je bijdragen aan cultureel plezier van hoog niveau neem dan contact op met: Koos Burgmeijer, 06-11302838 of stuur je reactie naar [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in