Foto: Facebookpagina Bollenstreek in Bedrijf

Bollenstreek/Voorhout – Zeven bedrijven aan de Jacoba van Beierenweg in Voorhout doen  aanstaande zaterdag mee aan ‘Bollenstreek in Bedrijf’. Het duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de 27e editie van dit evenement kan iedereen een kijkje komen nemen in de wereld van een aantal agrariërs, maar er is meer.

Bollenstreek in Bedrijf is een initiatief van de KAVB en LTO Noord, met als doel om toeristen en recreanten meer te betrekken bij het werk in de agrarische sector. Vorig jaar deden een aantal Noordwijkerhoutse bedrijven mee aan de open dag. Op verschillende plekken staan kraampjes en voor kinderen worden extra activiteiten georganiseerd.

Naast kwekers en exporteurs doen dit jaar een paar andere soorten bedrijven mee. Ook een kookstudio, een melkveehouderij en een gewasbeschermingsbedrijf geven namelijk een kijkje in de keuken.

Alle deelnemers liggen aan de Voorhoutse Jacoba van Beierenweg, langs een route van ongeveer 1,5 kilometer. Er rijdt een tractortreintje rond en parkeren kan met fietsen en auto’s bij de bedrijven. Informatie is eveneens te lezen op de Facebookpagina.

Dit zijn alle deelnemers op 11 augustus 2018:

1. UNEX, Jacoba van Beierenweg 150A, export bloembollen en vaste planten

2. Roma nova, Jacoba van Beierenweg 95C, bloembollenkwekerij

3. Tulphoeve, Jacoba van Beierenweg 95, kookstudio

4. C.J.M. Vester, Jacoba van Beierenweg 93D, bloembollenexport

5. J. en K. van Dijk vof – De Willemshoeve, Jacoba van Beierenweg 132b, melkveehouderij

6. GMN, Jacoba van Beierenweg 128C, gewasbescherming en meststoffen

7. H.C. Damen, Jacoba van Beierenweg 93A, bloembollenteelt op pot.

 

Foto: Facebookpagina Bollenstreek in Bedrijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in