Noordwijk – De Muntendamsche Investeringsmaatschappij, een bedrijf gerelateerd aan projectontwikkelaar Ronnie van de Putte, mag geen gewone woning bouwen op de plek van de afgebrande manege aan de Northgodreef. Daarover heeft de Raad van State woensdag uitspraak gedaan. Volgens het bestemmingsplan mag er bij een manege een dienstwoning worden neergezet. De omschrijving dienstwoning is eerder door de gemeenteraad veranderd in ‘woning’ en daar spande de Muntendamsche een rechtszaak over aan. De Raad van State oordeelt dat er inhoudelijk niets wezenlijks is veranderd. Er is alleen een dienstwoning bij een manege mogelijk, geen gewone woning.

Klik hier voor de uitspraak.

4 REACTIES

  1. Een beetje miljonair heeft zelf al een paardenbak naast zijn huis. Dit is het toppunt van rijkdom, ben je juist verplicht paarden op je landje te zetten en wil diegene het niet eens…terwijl de overige moeten ontruimen. Wie snapt het nog?

  2. Tsja Jan…wie wind zaait zal storm oogsten. De quelerant Van de Putte heeft Noordwijk zo vaak dwars gezeten, dat hij geen duimbreed meer krijgt van Noordwijk. Jarenlamg stond de afgebrande manege daar. Schandalig en een schaamplek bij de entree van Noordwijk. Laat hem maar een nieuwe manege bouwen. Dan mag hij er een huis bijbouwen. Ik venk dat dit door zijm financiele situatie niet snel zal gebeuren.

  3. ik snap het niet zo goed. veel noordwijkers zijn zo enorm tegen vd putte. hij bouwt helemaal niks en dat is wat mij betreft prima. geen luxe apartementen geen hotels geen beton. niks….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in