archieffoto Gat van Palace

Noordwijk – Bever holding, het bedrijf van Ronnie van de Putte, moet alle gronden toch leveren aan Van Erk. Dat heeft de rechter in hoger beroep met een mondelinge uitspraak bepaald.

Het hof heeft Bever verplicht om medewerking te verlenen aan de levering, op straffe van een oplopende dwangsom van in totaal meer dan vijftig miljoen euro. Ook heeft het hof de notaris veroordeeld zijn medewerking te verlenen aan de levering. Het vonnis is ook uitvoerbaar bij voorraad, wat betekent dat het vonnis direct kan worden uitgevoerd en dat een eventueel cassatieberoep geen schorsende werking heeft.
Dit betekent, kort gezegd, dat het grootste deel van de percelen per 1 juli 2022 aan Van Erk kan worden geleverd, gevolgd door de rest van de percelen op 1 augustus 2022. Het gaat onder meer om de winkels op het Vuurtorenplein en het Gat van Palace.

8 REACTIES

  1. Gelukkig, eindelijk die mallotige Ronnie van de Putte bij de ballen gepakt. Hopelijk zet hij geen stap meer in Noordwijk.

  2. Als alles is volgebouwd kunnen ze aan de duinen beginnen. Maar verbaasd me niets als ouwe Ron nog 1 list achter de hand heeft.

  3. Mijnheer Van de Putte heeft ook voor veel reuring gezorgd. Al dat nieuws is ook wat waard. Zou het wat zijn om hem ereburger te maken. Niet meer strijden, maar in de armen sluiten. Of zijn naam lenen voor het kuuroord: Ronnies Resort.

    • Ik weet zeker dat ‘ie grinnikend en vol zelfvertrouwen meeleest en de boel afkoopt voor 130 jaar niet bouwen. Hij kan al dat geld toch niet meenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in