Op de foto (v.l.n.r.) Arjan Bakker (voorzitter KBB), Yvonne van der Hulst, Rob Pouw (plaatsvervangend voorzitter van de jury KBB Award) en Allard Kalff. (Foto: Yvonne Körver Fotografie)

Lisse/Voorhout – Van der Hulst Bouwbedrijf uit Lisse heeft maandag de KBB Award 2019 gewonnen. KBB is een ondernemersvereniging voor grote bedrijven. In Hotel van der Valk in Sassenheim reikt KBB-voorzitter Arjan Bakker de prijs uit aan directeur Yvonne van der Hulst. Het bedrijf won omdat het zich heeft bewezen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. Van der Hulst Bouwbedrijf is al jaren bezig met het ontwikkelen van energieneutrale woningen. Momenteel bouwen zij in Voorhout Plus op de Meter- woningen. Deze huizen leveren meer energie op dan nodig is in het dagelijks gebruik. De andere genomineerde was De Menken Keuken uit Sassenheim.

Bij de beoordeling wordt gekeken naar aspecten als: ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, M.V.O., personeel, kwaliteit en bedrijfsvoering.” Dat de prijs tot de verbeelding spreekt in de regio kwam naar voren uit het feit dat ruim 100 ondernemers en politieke vertegenwoordigers uit de Duin- en Bollenstreek bij de finale aanwezig waren. Allard Kalff, bekend van radio en TV, presenteerde de finale-bijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in