Noordwijk – De politie hield zaterdagavond een alcoholcontrole op de Huis ter Duinstraat en de vd Mortelstraat. Totaal moesten iets meer dan 200 bestuurders een blaastest afleggen. Bij 8 bestuurders werd een indicatie van alcoholgebruik vastgesteld, maar omdat zij langer dan 5 jaar in bezit zijn van het rijbewijs, betrof dit geen strafbare hoeveelheid.

VECHTPARTIJ PALACEPLEIN
Bij een eetgelegenheid aan het palaceplein ontstond een vechtpartij omdat het eten van een man op de grond werd gegooid door een passant. Vermoedelijke aanleiding was een eerdere ruzie tussen de 2 mannen. De politie greep in en schreef bekeuringen uit voor vechten op straat.

VERNIELING IN DISCO
Een man werd aangehouden omdat hij in een discotheek een gat in een muur had geslagen. De eigenaar van de discotheek deed aangifte en agenten hielden de verdachte aan. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

VECHTPARTIJEN IN DISCO
Agenten moesten deze avond verschillende keren in actie komen omdat klanten van een discotheek aan De Grent aan het vechten waren in de disco. De politie heeft meerdere bekeuringen uitgeschreven voor het veroorzaken van wanorde in een horecagelegenheid. Ook werd 1 persoon aangehouden voor het plegen van mishandeling.

DIEFSTAL MET GEWELD
In een andere horecagelegenheid werd een klant op het terras door 2 personen op zijn hoofd geslagen en bestolen van zijn telefoon. Het slachtoffer wist uiteindelijk te voorkomen dat de 2 daders de telefoon konden meenemen en schakelde de politie in. Deze konden de 2 aanhouden. Er zal verder onderzoek gedaan worden over de precieze aanleiding van deze poging diefstal.

VERNIELINGEN
Op de Nieuwe Zeeweg werd een viertal geparkeerd staande auto’s vernield. Ook werden uit 2 bloembakken van de gemeente de eerste voorjaarsbloeiers vernield. Bent u getuige en heeft u info over de daders, bel dan 0900-8844.

MISHANDELING
Een bezoeker van een horecagelegenheid op De Grent meldde zich bij agenten met een flinke hoofdwond. Het slachtoffer verklaarde door personeel van de horecagelegenheid te zijn mishandeld en deed aangifte. De politie heeft deze zaak verder in onderzoek.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in