Warmond – Er is veel belangstelling van huurders voor de nieuwe seniorenappartementen die Stek Wonen momenteel bouwt aan de Van Duvenvoordestraat en Van Leydenstraat in Warmond.
Stek bouwt daar 33 gelijkvloerse 2- en 3-kamerappartementen. Deze komen in de plaats van de flats die daar eerder stonden en verouderd waren. De nieuwe appartementen zijn in eerste instantie bedoeld voor personen van 55 jaar en ouder. Huurders van Stek in de gemeente Teylingen die een huurwoning achterlaten hebben voorrang bij de toewijzing van de woningen. De huurprijs van een woning wordt mede bepaald aan de hand van het inkomen van de huurder.

Vele tientallen huurders van Stek bezochten maandagmiddag in het Trefpunt in Warmond een inloopbijeenkomst over het nieuwbouwproject, waarbij men onder andere kennis kon nemen van de indeling van de woningen. Medewerkers van Stek waren aanwezig om uitleg te geven over het project en de komende toewijzing van de appartementen. Deze komen in het tweede kwartaal van 2020 beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in