De laatste jongeren vertrekken in Sassenheim (foto: BOA)

Noordwijk/Teylingen – De scholen zijn dicht en het is mooi weer. Veel jongeren zoeken sportvelden op voor ontspanning en vertier. Op de velden van de voetbalverenigingen Ter Leede en Teylingen in Sassenheim waren er volgens de Bijzonder Opsporings Ambtenaar (BOA) zo’n 70 jongeren actief. Zij waren volgens de BOA over de hekken geklommen. Hij heeft ze volgens eigen zeggen weg gestuurd omdat het vanwege het corona virus niet verstandig is. Ook de velden van VV Noordwijk werden druk bezocht.

2 REACTIES

  1. Vraag me af of dat verstandig was van de boa. Vanmiddag waren zeker 1000 personen aan het wandelen nabij Langevelderslag. Het parkeerterrein stond half vol met personenauto’s. In de duinen liepen tal van gezinnetjes. Gaan de boa’s of politieagenten ook daar optreden? Recreëren de de buitenlucht is acceptabel, lijkt me, mits onderling maar afstand wordt gehouden.

  2. Wandelen in de duinen is heel wat anders dan voetballen waar dat niet mag. Voetballen is ook nog eens een contactsport en de jongelui hebben geen flauw idee hoe ze elkaar eventueel kunnen besmetten. Dus supergoed gehandeld van de boa’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in