Foto Wesley Schreurs

Noordwijkerhout – Na veertig jaar op de ambulance heeft Cindy Gijsbers donderdag afscheid genomen van de dienst. De Noordwijkerhoutse gaat met functioneel leeftijdsontslag.

Als 19-jarige begon Gijsbers te werken bij Meeuwenoord. Al jong haalde ze haar vrachtwagenrijbewijs, maar het werd de ambulance. Eerst werkte ze als ambulancebegeleider, later als chauffeur. Na 40 jaar vindt ze het tijd worden om te gaan genieten van haar passies. Dat zijn haar twee kleinkinderen en het motorrijden.

Daarnaast zet Cindy Gijsbers zich in om in haar dorp zoveel mogelijk AED’s te krijgen. Die apparaatjes zijn onmisbaar om mensen met hartfalen te helpen. Ook is ze actief bij Fleur de Dag, dat zorgt voor begeleiding en gezelschap voor ouderen.

4 REACTIES

  1. Cindy, geniet met volle tuigen want je hebt de veertig jaar rond gemaakt.
    Je hebt het meer dan verdiend en geef het stokje maar door aan de volgende generatie.
    Ik mocht niet verder komen dan 38 jaar en ben daarom nog met allerlei andere bezigheden bezig.
    Heel veel succes !!!

  2. Cindy, na Meeuwenoord, Prins, AZN, CPA Hollands-midden, RADHM en later RAVHM ben je 40 jaar lang op de ambulance werkzaam geweest in regio Bollenstreek en Leiden e.o. Nu ga je lekker genieten van je welverdiende functioneel leeftijd ontslag. Van mij heb je een koninklijke onderscheiding verdiend, want 40 jaar is in dit beroep een echte prestatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in