Foto 112Bollenstreek

Noordwijkerhout – De gemeente Noordwijkerhout gaat de veiligheid voor fietsers op de rotonde Gooweg/Schulpweg/Victoriberg nog eens goed bekijken.

D66-raadslid Van der Wal stelde er woensdag vragen over omdat er binnen korte tijd drie ongelukken waren. Wethouder Bilars liet weten dat er binnenkort overleg is met de politie over mogelijke verbeteringen. Ook wordt er gekeken naar het groen rond de rotonde als mogelijke oorzaak. Bilars noemde ook als reden dat automobilisten geconfronteerd worden met verschillende voorrangsregelingen.

“Zo kan Noordwijk nog wat van ons leren wat betreft voorrang voor fietsers op rotondes”, aldus Bilars.

3 REACTIES

  1. Er zijn op deze rotonde in NOORDWIJKERHOUT in korte tijd 3 ongelukken gebeurd en “Noordwijk kan nog wat van ons leren” ?? Wat is dat nou weer voor onzinnige uitspraak van Bilars.

  2. Een leerlinge van Northgo of van Teylingen College (ben jammer genoeg haar naam vergeten) heeft onlangs onderzoek gedaan naar deze rotonde en alle gevaren en moeilijke punten geïnventariseerd. Mogelijk heeft zij hierover al contact gelegd met de gemeente, anders is zij misschien op te roepen? Zij heeft nu de nodige kennis van zaken…

  3. “Zo kan Noordwijk nog wat van ons leren wat betreft voorrang voor fietsers op rotondes”: Noordwijk heeft 1 rotonde waar fietsers voorrang hebben, laat dit nou net de rotonde zijn waar de meeste ongelukken gebeuren met fietsers……oftewel misschien is deze rotonde wel onveilig OMDAT fietsers er voorrang hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in